Productprijs synchroniseren naar abonnementen

Wanneer je de prijs van een product aanpast, wordt deze wijziging niet automatisch doorgevoerd bij de bestaande abonnementen. Uiteraard zal bij nieuwe abonnementen wel de nieuwe prijs worden gebruikt.

Je kunt de productprijs eenvoudig synchroniseren. Wanneer je het product bekijkt, vind je onderaan een overzicht van alle abonnementen met dit product. Zet voor alle (gewenste) abonnementen een vinkje en kies in het uitklapmenu voor "Synchroniseer productprijs".

Productprijs synchroniseren naar abonnementen
Productprijs synchroniseren naar abonnementen